2012. április 30., hétfő

Wishlist

Arra gondoltam, hogy annyi blogon látok kívánságlistákat, hogy nekem is írnom kéne egyet.:)
De nem egy hagyományos kívánságlistát akarok, amin cipők, ruhák vagy kiegészítők vannak, hanem egy olyant amin nagyobb dolgok vannak, amiket tényleg nagyon-nagyon szeretnék...:)

1. Eljutni Egyiptomba
Annyira érdekel minden. A piramisok, a Szfinx, a kultúra, a tenger... minden.:)
Egyszer nagyon remélem, hogy eljutok ide.:D

2. Búvár vizsga
Nagyon szeretnék megtanulni búvárkodni. Már próbálkozok vele és az elmélet már meg van. Gyakorlati tavaly nyáron volt, de nem jött össze... Mindenesetre nem adom fel, egyszer csak sikerül.:)

3. Mika koncert
Mika a kedvenc énekesem.:) Tavaly nyáron mire sikerült kiharcolnom, hogy elengedjenek Mikára Balaton Soundra elfogytak a jegyek... De most meg van ígérve, hogy ha jön ausztriába akkor mehetek rá.:) Persze mióta ez meg van engedve azóta nem jön errefelé, de most lesz új albuma, úgyhogy reménykedek.:)

3. Nickelback koncert
A kedvenc együttesem pedig a Nickelback.:) Egyszerűen imádom az összes albumukat és az összes számukat. Viszont elég esélytelen, hogy jönnek Magyarországra vagy a közelbe...:/ Úgyhogy egyenlőre egy Nickelback-es pólóval is beérném.:)

4. Volkswagen bogár
Ezek a kocsik szerintem annyira gyönyörűek. Mondjuk a régi változat is tetszik, de ez olyan gyöngyörű.:) A színe is meg az egész kocsi.:)) Nagyon szeretném.:D Mondjuk először egy jogsi kellene.:DD

5. Pink robogó
Ha már a járműveknél tartunk, annyira szeretnék egy pink robogót. Szerintem abszolút illene hozzám, nagyon el tudom rajt képzelni magam.:D


6. Industrial piercing
Nagyon tetszenek az industrial piercingek és szeretnék is egyet, de 18 év alatti vagyok ugye, úgyhogy szülői beleegyezés kell hozzá, tehát előtte még meg kell győznöm anyát, ami nem lesz egy könnyű dolog...

7. Egy vacsi Orlando Bloommal
Jó ez beteges, de nem hagyhattam ki a kívánságlistámról...:D Az egyik kedvenc színészem és ráadásul még hihetetlenül jól is néz ki, úgyhogy nagyon örülnék egy vacsinak vele... Mondjuk ezzel biztos nem vagyok egyedül..:) Bár általában ha izgulok nem tudok enni és az ő jelenlétében tuti izgulnék...:DD

+1 Egy piramis
Említettem, hogy imádok mindent, ami Egyiptommal kapcsolatos és hát mi jut elsőnek eszébe az embereknek Egyiptomról? Hát a piramisok...:)
Már megbeszéltem a barátnőimmel, hogy ha meghalok egy piramisba temessenek el... Szerintem elég egyedi ötlet...:D

Most hirtelen ennyi jutott eszembe, de biztos van még egy-két dolog, amit szeretnék.:)
Bocsi, hogy ez nem körmös bejegyzés volt, de nem akartam lemosni még a tegnap alkotott kis baglyokat...:)

2012. április 29., vasárnap

Baglyok

Először is bocsánat, hogy mostanába ilyen ritkán rakok fel valamit...:S Viszont tegnap lakkoztam édes kis baglyokat a körmeimre és most hozom is az új képeket.:))
Sajnos csak a felénél jutott eszembe, hogy csinálhattam volna "step by step" képeket, úgyhogy ez most elmaradt... Viszont, ha szeretnétek csak írjatok és majd csinálok róla egy bejegyzést.:)
És akkor a képek....


bal kéz


jobb kéz

Nektek, hogy tetszik?:) Csináljak majd step by step képeket róla?:)

2012. április 22., vasárnap

Astor Pink Delight

A héten megint vettem egy gyöngyörű Astor lakkot.:) Ráadásul szerencsém volt mert a Rossmannba az összes Astor lakk le volt árazva 1000 forintra, úgyhogy nagyon megérte.:)
Volt még egy lila is ami tetszett, de egyenlőre uralkodtam magamon és csak ezt vettem meg.:)


Ő lenne az.:) Ator- 831 Pink Delight.:)
Annyira nem jön vissza sajnos egyik képen se a színe.. Nagyon érdekes színe van, ilyen árnyalatot eddig nem is láttam más fajtába.:)
Két rétegbe kentem fel és végül tettem rá mattosítót. Szerintem annyira szép...:)
Múlt héten már kilakkoztam vele egyszer és legalább négy napig remekül bírta.:)


Ez pedig hátulról.:)
Nektek, hogy tetszik?:D

2012. április 21., szombat

Champagne Supernova nyereményjáték

A Champagne Supernova blogon van egy nyereményjáték, ahol egy gyönyörű lakkot lehet nyerni.:)
A képre kattintva tudtok jelentkezni.:))

Holnap írok végre új bejegyzést, addig nézegessétek ezt a gyönyörűséget.:D

2012. április 15., vasárnap

Puzzle körmök

Bocsi, hogy régen frissítettem, csak elég sokat kellet tanulnom, meg nyelvvizsgára is elkezdtem most készülni...:)
De most itt vagyok és hoztam is nektek valamit..:)
Mégpedig kirakós körmöket.:) A folyamatot most nem fényképeztem le, elég hosszadalmas volt... De remélem azért tetszeni fog.:)









Amiket használtam:
Aden fehér
Moyra fekete
Essence narancssárga "Wake up!"
Essence babakék "You belong to me"
Essence zöld "Lime up!"
Miss Sporty lila
Astor rózsaszín
NYC fedőlakk

Hát most csak ennyi...:) Nektek, hogy tetszik?


2012. április 8., vasárnap

Johnny Depp körmök

Na elkészült a tegnap említett hosszabb ideig tartó alkotás...:) Még pedig Johnny Depp-es körmök.:D
Imádom Johnny Depp-et, egyszerűen zseniális színész szerintem.:) Ezért is döntöttem ezek mellett a körmök mellett...:)
Tegnap pont éjfélkor végeztem a bal kezemmel és fogalmam sincs mit fessek a jobb kezemre, de nem bírom ki fel kell raknom.:)

És ez az eredmény..:D
Johnny Depp, mint Sweeney Todd, a Fleet Street démoni borbélya.
Jack Sparrow kapitány.:)
A Karib-tenger kalózai a kedvenc filmem, mivel két kedvenc színészem is játszik benne (Orlando Bloom és Johnny Depp)

Kalapos, az Alice Csodaországbanból.:)

Willy Wonka, a Charlie és a csokigyárból.:)

És végül Ollókezű Edward.:) Ez sikerült szerintem a legbénábbra...:/

Nektek, hogy tetszenek?:) Szerintetek mit csináljak a másik kezemre?:)






2012. április 7., szombat

3 festett öngyújtó

Még csak most akarok neki állni lakkozni, de valami hosszabb ideig tartó dologba gondolkozok, úgyhogy arra gondoltam, hogy felrakom az öngyújtókat, amiket festettem...:) Az elején tisztázzuk le, hogy nem cigizek, csak szeretem az öngyújtókat...:D Ez egy ilyen mánia vagy mi...:D
És végülis ezekre is körömlakkal alkottam, úgyhogy miért ne kerülhetnének ide?...:)
Ezt csináltam először... Annyira nem lett jó szerintem... Csak valami rám jellemzőt akartam csinálni, ezért csináltam egy rózsaszín pingvint... Utána pedig még akartam rá alkotni és ez lett...:)
Ezt kb. rá egy hónappal csináltam... Szintén egy pingvin, de ez már szerintem jobban sikerült...:) Ezt nagyon szerettem, de kölcsön adtam egy barátnőmnek és sajnos eltörte...:S De ettől függetlenül nincs szívem kidobni...:)

Ez pedig a jelenlegi kedvencem.:) Ezzel dolgoztam a legtöbbet... Eredetileg egy sötét kék öngyújtó volt...:) Hát kicsit átalakítottam...:) Mondjuk erre rengeteg körömlakkom ráment, de szerintem nagyon illik hozzám.:D

Nektek, hogy tetszenek?:)



2012. április 6., péntek

DM zsákbamacska

Ma eljutottam a DM-be és én is végre beváltottam a pontjaimat zsákbamacskára...:) Egy ideje már csak gyűltek a pontok és nem használtam őket semmire, úgyhogy most rögtön 300 pontot elhasználtam és kaptam 3 kis csomagot...:) És, hogy mit rejtettek?:D


Hát a 3 csomag tartalma meglehetősen hasonló volt, de ennek ellenére én örültem neki.:) Mindegyikbe volt 2 körömlakk, 1 szempillaspirál (sajnos mindhárom ugyanolyan), 1 parfüm minta, 1 pár fülbevaló, 1 kis fogkrém és 1 DM-es kuponfüzet...:)

Az Essence-s lakkból volt két egyforma is, de nem baj úgyis tetszik a színe legalább sokáig kitart...:) Olyan barackos színe van csak rossz lett a kép... Meg egy lila csillogós lakk volt még benn.:)
Pechemre mind a 3-ba ugyanolyan Miss Sporty lakk volt... Olyan homokszíne van... Hát egy ideig emiatt se kell aggódnom, hogy elfogy...:D

És az Essence-s lakkot le is teszteltem... Nekem nagyon tetszik a színe, csak sajnos a képen nem jön vissza... Nem valami jók ilyenkor fél 11-kor a fényviszonyok a szobámba..:)




2012. április 1., vasárnap

Marilyn Monroe

Tegnap találtam egy videót, ami hihetetlenül tetszett... Egy Marilyn Monroe-s körömről... Gondoltam, hogy nem fog sikerülni, de mondom megpróbálom, nem vesztek vele semmit... Hát este 10ig csináltam... (1 körmöt) És úgy kb. 8kor kezdtem... Teljesen kikészültem és nagyon nem tetszik, amit összehoztam... Mondjuk anya felismerte, hogy kit akar ábrázolni, de szerintem csak a szépségpötty miatt vagy meglátta a videó címét. Mondjuk egy bizonyos szögből picit még hasonlít is rá... így gépelés közben... De egyébként valami borzalmas... De hamár ennyit dolgoztam vele nem fogom lemosni pár napig...:)
Na ez lenne... Húú így gépen talán még rosszabb...:O

Hát van még mit tökéletesíteni rajta...:)

Nektek mi a véleményetek?:)