2012. szeptember 23., vasárnap

Pink Floyd körmök

Hét elején csináltam a most következős körmöket egy barátnőmnek, Vandának. Még nyáron mutatta, hogy ilyen prizmás körmöket szeretne majd és most eljutottunk oda, hogy végre meg is valósítottam neki őket.:) Szerintem a végeredmény elég mutatós lett és nem volt bonyolult az elkészítése a körmöknek.



 Egyébként nem kellett szerencsére csalódnom a Moyra Chic-es feketében, pont olyan, amilyenre emlékeztem.:)) Sokkal jobb, mint a Miss Sporty. Ha jól emlékszem a képen is csak egy rétegben van és tökéletesen fed, míg a Miss Sporty-ból kellett a két réteg, ami szerintem feketénél elég durva...
Nektek, hogy tetszenek a körmök? Mi a véleményetek, melyik a tökéletes fekete?:)

2012. szeptember 22., szombat

Virágos körmök

Na kicsit megkésve, de azért itt van a mai "adag"...:) Virágos körmöket csináltam ma.. Igazából van egy új ecsetem és ahhoz kerestem virágos videót, de végülis nem olyant csináltam, amilyent gondoltam, mert megláttam ezeket a körmoket és azt éreztem, hogy na ez kell nekem!:) Úgyhogy ecsetet ragadtam és már neki is láttam a mai alkotásnak.




Hát a körmeim méretéről inkább ne is beszéljünk, mert az valami borzalmas... Az összes letöredezett, úgyhogy megint tök csutira vágtam őket... Ezzel a manikűrrel egyébként most abszolút elégedett vagyok, csak sajnos képen szerintem nem olyan ütős, mint élőben. Nem volt bonyolult elkészíteni, de azért el lehet vele szöszmötölni.:)

Illetve megint konyhatündérkedtem és gondoltam a múltkori palacsinta után most megmutatom, hogy sikerültek a csokis muffinjaim...:)) Nagyon fincsik lettek, a közepükben van egy kocka csoki, néhánynak meg nutella.:)
És végül a dagi macskámról hoztam ma még nektek egy képet... A kis lüke tisztára úgy ült az ölemben mint egy gyerek... Olyan édes volt.:))

Hogy tellik a hétvégétek?:) Az enyém eddig elég jól, több okból is... Mi a véleményetek a körmökről?:D




2012. szeptember 21., péntek

Szavazzatok rám légyszi!

Először életemben jelentkeztem egy Facebookon zajló körmös versenyre, amit már több helyen is láttam. Eddig nem állok éppen nyerésre, de nagyon sokat jelentene, hogyha szavaznátok rám! Nektek csak egy gomb nyomás.:) A versenyre korlátlan számú körmöt lehet benevezni, én személy szerint ötöt neveztem be, ezek közül a zebrás köröm vezet, amit már ismerhettek a 31 napos kihívásból.
Tehát, ha tetszik nektek légyszi nyomjatok rá egy lájkot!:) Tényleg nagyon sokat jelentene. És köszönöm.:))
Az alábbi linken lehet szavazni: http://www.facebook.com/photo.php?fbid=280377968730893&set=a.280327475402609.49363.218997541535603&type=1&theater

2012. szeptember 15., szombat

Heti összefoglaló: Koreai körmök, gél lakkok és OPI lakk tesztelés

Na végre meghoztam a már ígért gél lakkos bejegyzést! Viszont előtte szeretném megmutatni, hogy milyen körmöket csináltam az egyik barátnőmnek (Kingának), aki nagyon szeret mindent, ami japán, koreai, meg hasonlók... Meg is ijedtem amikor mondta, hogy milyen körmöket szeretne, de végülis az eredménnyel mindketten elégedettek voltunk!:)
Én nem vagyok annyira képben a koreai dolgokban, de elvileg van egy 2ne1 nevű együttes és az ő rajongó táborukat hívják Blackjacknek. Tehát innen jönnek a kártyás körmök. És nagyjából itt ki is merült a tudásom.:)
A körmökket elég sokat dolgoztam... Nem volt könnyű feladat, de azt hiszem megérte.:D


Na és akkor a gél lakkok. Amikor az egyik manikűrös ismerösünktől kértünk tanácsot gél lakkozáshoz, ő mondta, hogy neki van 1-2 Crystal Nails-es lakkja, de már másik márkát használ, úgyhogy, ha szeretném, akkor nekem adja őket. Természetesen nagyon megörültem az ajánlatnak és kaptam is egy kis táskányi gél lakkot teljesen ingyen, fedő és alap lakkal, illetve zsírtalanítóval együtt.:)) Lámpánk már volt, úgyhogy amint vége lett a 31 napos kihívásnak már semmi nem tarthatott vissza, hogy kipróbáljam őket. A 33 számú lakkot választottam ki, aminek kellemes halvány rózsaszín színe van. Egyébként a lakkok többsége piros, rózsaszín és francia. 
Néztem Crystal Nailses videót, hogy hogy is kell csinálnom a körmömet, majd mindent az utasítás szerint végre hajtottam.
Ez lett az eredmény. Sajnos a képek nagyon rosszak, mert telefonnal készültek. Nagyon elégedett voltam a körmeimmel és ezen felbuzdulva el is vittem magammal a koleszba a lámpát és a lakkokat, hogy majd ott is alkotok a szobatársaimnak. Az egyik barátnőmnek, Katának meg is csináltam a körmét narancssárga csillogósra, amit sikeresen elfelejtettem megörökíteni... Viszont még aznap este elkezdtek lepattogni a körmeim. A jobb kezemen három ujjamról is lejött a lakk. Egy ideig tűrtem... Ilyen árnyalatú sima lakk nem volt nálam, úgyhogy nem tudtam azzal rálakkozni, újra megcsinálni meg lusta voltam, úgyhogy végülis úgy döntöttem, hogy leszedem az összeset. Sőt, Kata körmeinek is lepattogott a vége, úgyhogy pár nap után ő is leszedte...
Valakinek nincs valami ötlete, hogy mi lehetett az oka? Annyira dühös vagyok, hogy még egy hetet sem bírtak ki.


A következő, amit hoztam az új OPI lakkom tesztelése.:) A színével abszolút meg vagyok elégedve, két réteg kellett a tökéletes fedéshez, viszont sajnos nagyon csíkozott, de végülis sikerült ezt is kiküszöbölnöm. Fedőlakknak pedig gél lakkot raktam rá, azért, hogy kipróbáljam mi is történik, ha sima lakkra kenem fel. Eddig hallottam mindent, hogy le fog pattogni, betöredezik és hasonlók... De szerencsére eddig szinte tökéletesen rajt van a körmömön. Csütörtök délután csináltam meg a körmeimet és a képek ma reggel készültek, úgyhogy ti is láthatjátok a saját szemetekkel.:)

És végül, de nem utolsó sorban, megvan az egyik parfüm, amire vágytam!:) Nina Ricci- Nina L'Elixir nevű parfümje.:)) Annyira örülök neki és olyan finom az illata!:))

Nektek, hogy tetszettek a körmök?:) Valami ötlet a gél lakkokhoz?







2012. szeptember 8., szombat

Beteges?

Azt hiszem a héten túlzásba estem. Sőt, nem is kicsit...
Megkezdődött az iskola és beköltöztem a koleszba, tehát megint picit kevesebb időm lesz blogolni, de majd próbálok nem eltűnni.
Amint visszamentem a koleszba rámtört a körömlakk vásárolhatnék és hétfőn el is mentünk a Rossmannba, ahol kíváncsi voltam az új Essence pultra, de sajnálattal láttam, hogy ide még nem igazán érkeztek meg az új lakkok, csak 1-2 szín. Viszont a régiek 99 forintra voltak leárazva! Sajnos már csak pár szín volt, de így is megvettem hármat, egy NYC fedőlakkot, illetve aznap még fekete és fehér lakkot akartam venni. Feketét találtam is, de fehéret nem... Úgyhogy ki kellett mennem 2 nap múlva is, ezúttal fehér lakk keresésre. Természetesen nem bírtam ki, hogy ne térjek be ismét a Rossmannba és már épp megakartam venni 2 új üveges Essence lakkot, amikor jobbra néztem és megláttam egy gyönyörű zöld NYC lakkot. Gyorsan ki is cseréltem a kezemben lévő Essence lakkokat egy zöldre és egy sárgára, illetve még az egyik kedvenc pinkemet is újra vettem mert kifogyott. Utána sikeresen találtam egy fehéret is, mégpedig a nyáron bevált Rose Nail formájában. 
És itt kezdődött egy kis bűntudat. Ugyanis akkor még csak 4 napja mentem vissza a koleszba, de már 9 lakkot vettem... Ráadásul úgy terveztem, hogy hazafelé elmegyek még venni egy második OPI lakkot is.
Bűntudat ide vagy oda... Természetesen nem tudtam ellenállni a csábításnak és azt is megvettem.
Most azt hiszem egy kis ideig nem kéne lakkot vennem. 
Amint hazaértem gél lakkot raktam a körmeimre (igen, egy második nekifutás, csak ezúttal én csináltam, majd valamikor írok róla) és így talán nem lesz olyan nagy a késztetés még több lakk vásárlására.
De gondolom titeket már egyre jobban érdekelnek a szerzemények... Úgyhogy inkább mutatom is, de előre szólok, hogy szörnyű képek, mert a fényképezőgépemet a koleszban felejtettem, tehát telefonos képek következnek:
Itt a sok új lakkocska.:) A fehéret valahogy sikerült kifelejtenem...:D

Két NYC lakk:
Faithful Fuchsia, amit már ismerhettek a nyereményjátékból is és szerintem az egyik legszebb pink és a kedvenc fedőlakkom, Classy Glassy.

Még 2 NYC:
Lexington Yellow: Nekem nagyon tetszik ez a sárga, de még nem volt alkalmam tesztelni... Pedig már nagyon kíváncsi vagyok rá.:)
High Line Green: Na ez lenne a híres zöld lakk. Szerintem gyönyörű, csak sajnos nem nagyon jön vissza ilyen rossz minőségű képen... Ezzel már kilakkoztam péntekre a körmeimet és nagyon elégedett vagyok vele. Képzeljétek egy (!!!) rétegben is tökéletesen fed és valami hihetetlen színe van.:)

Ez lenne a három darab 99 forintért vett Essencem:
Iced Latte: Ezt még nem próbáltam ki, de szerintem ezekkel a Nude Glam lakkokkal nem igazán lehet mellé nyúlni..:)
Cookies & Cream: Na ezt kipróbáltam, 2 napig volt tökéletesen a körmömön. Annyira guszta volt, amikor felkentem nagyon megakartam enni...:DD
Make It Golden: Na ez az a lakk, amit mindig néztem, de tuti nem vettem volna meg az eredeti áron, mert annyira nem vagyok oda a csillámokért, de mégis vonzott... Szóval úgy döntöttem, hogy 100 ft-ért már igazán nem hagyhatom ott.:)

A Rose Nail fehéret már ismeritek szerintem nyáron, sokat nem is mondanék róla, igazából jól fed és sok van benn, úgyhogy nekem tökéletes.
Moyra Chic feketém is volt már egyszer, épp ezért vettem újra ilyent, mert a Miss Sporty feketével nagyon nem voltam elégedett, ez meg bevált...:)

És igen, a végére hagytam a legjobbat. A második OPI lakkom!!!:D Egyszerűen nem tudok betellni vele és tudjátok mi a legdurvább? Az, hogy még nem próbáltam ki. Péntek délután óta itt áll az asztalomon, csak egy karnyújtásnyira van tőlem és mindig ezt nézegetem, de ellenállok és hagyom kicsit a körmeimen a gél lakkot. Egyébként ezt a lakkot még M. blogján néztem ki és szerintem valami hihetetlen színe van. Nagyon nem jön vissza a képen... Az új Karib-tenger kalózai kollekcióból van, Mermaid's Tears fantázia névvel.:)

És itt van a két kicsikém együtt.:DD Olyan kis szépek.:)

Nektek melyik tetszik legjobban? Melyikről szeretnétek elsőnek tesztet?:)
Hozom majd mindenképp a gél lakkos bejegyzést is, csak még kérdéses mikor...:)

2012. szeptember 1., szombat

31 Day Challenge: 31. nap

És elérkeztünk az utolsó naphoz. Pontosabban már tegnap, de csak most jutottam odáig, hogy felrakjam, amit csináltam... Először is szeretném elmondani, hogy nagyon élveztem az egész kihívást. Voltak ugyan feladatok, amiket a hátam közepére nem kívántam és néha már elegem volt az állandó körömlakklemosó szagból (nem is beszélve a családomról), de ettől eltekintve örülök, hogy végig csináltam és köszönöm szépen a kedvesebbnél kedvesebb kommenteket.
Na és akkor a feladat. Kicsit bevallom csaltam, mert a kedvencem a divat inspirálta köröm volt, de egyszerűen nem volt kedvem sokat szórakozni a körmeimmel, inkább a tengert választottam, úgyhogy inkább a leopárdos körmöket csináltam újra. Nem lett szerintem olyan jó, múltkor jobban tetszett, de azért most se lett rossz szerintem.:) Nagyon megszerettem ezeket a körmöket.:)


Nektek melyik volt a kedvencetek?:) Ti is élveztétek a kihívást?:)