2014. február 22., szombat

Inspired by ELLE 9.

Hát az elmúlt pár hetet nem egészen így terveztem blogolás szempontjából, de már tudjátok, hogy sikeresen lebetegedtem egy időre (2 hétre) és miután meggyógyultam rengeteg volt a pótolnivalóm, úgyhogy a blog egy kis időre sajnos háttérbe szorult. Ezt a bejegyzést is már januárra ígértem, de egyszerűen csak most jutottam oda, hogy megírjam. Remélem azért elnézitek nekem ezt a kihagyást, igyekszem behozni a lemaradásomat..:)

A januári ELLE magazin címlapja nagy fejtörést okozott, egyszerűen nem akart jönni az ihlet... Az egyik barátnőm, Kinga javasolta, hogy csináljak valami olyasmit, mint a Penélope Cruz által viselt Chopard karkötő, de ez engem annyira nem fogott meg, inkább a kötött The Row pulcsira esett a választásom. Sokat gondolkoztam, hogy miképp lehetne ezt a körmeimre varázsolni, végül is egy egyszerű, de ugyanakkor mutatós megoldást találtam ki. Az OPI - My Vampire Is Buff-ot használtam alapnak és a gyűrűsujjamra próbáltam meg valami kötött minta szerűséget festeni. A végeredmény nem lett tökéletes, messziről inkább csipkére hasonlított, viszont én nagyon szerettem ameddig a körmeimen volt és elég sokan meg is dicsérték.:)

Illetve hoztam nektek még egy személyesebb képet is, tegnap gimibálba voltunk és gondoltam a tavalyihoz hasonlóan idén is megmutatom a kiöltözött csapatot...:) (jobbról balra: Laura, Kata, Kinga, én)

Nektek hogy tetszenek a körmök? Ti mit alkottatok volna ehhez a címlaphoz?:)




2014. február 9., vasárnap

Manikűrvadász - Szülinapi különkiadás

Január 5-én lett egy éves a sokak által ismert Manikűrvadász, ami IsaBella fejéből pattant ki és azóta sok más bloggerina közreműködésével került megrendezésre. Erre az jeles alkalomra való tekintettel egy különkiadásra lehetett jelentkezni, ahol kivételesen nem egymástól kellett manikűrt választanunk, hanem külföldi blogokat sorsoltak ki nekünk.
Az én "párom" a The Clockwise Nail Polish blog lett. Eddig még nem találkoztam ezzel a bloggal, úgyhogy örültem, hogy valami újat ismerhettem meg, viszont eléggé meg is rémültem, mert a blogot író portugál lány 90%-ban nyomdázós manikűröket csinál. Szerintem már tudjátok, hogy én nem nagyon jeleskedem a nyomdázásban és csak 2 darab Essence nyomda palettám van, amik nem is szuperálnak annyira jól...
Végül is egy baglyos manikűrre esett a választásom, aminek a kivitelezése nem lett tökéletes, de azért egyre jobban kezdem megszeretni.:)
Három ujjamra az OPI - My Favorite Ornament került, a maradék kettőn pedig az OPI - My Vampire Is Buff szolgált alapként. A középsőujjamra az Essence - Blue Addicted-ből és az Essence - Make It Golden-ből halásztam ki glittereket és egyenként illesztgettem fel őket. A gyűrűsujjamra meg a kis bagoly került, ami elég viccesre sikerült.:)

Azért az eredeti manikűrnek nyomába sem ér, de mentségemre szóljon, hogy ott a bagoly nyomdázással készült:

Nektek hogy tetszenek a körmök?:)

Nézzétek meg a többiek munkáját is: