2014. szeptember 15., hétfő

Born Pretty Store körömlakk teszt

Tudom, szörnyen ritkán jelentkezem, nagyon sajnálom, egyszerűen alig van valami szabadidőm amikor le tudok ülni egy kicsit blogolni. :( De azért ne gondoljátok, hogy megfeledkeztem rólatok és a blogról, folyton eszembe jut, hogy valamit ki kéne találnom az ilyen esetekre amikor egyszerűen nincs időm írni, de eddig még nem jött az isteni szikra... Persze, időzíthetnék bejegyzéseket, de azokat is először meg kellene valamikor írni... Szóval gondolkozom, hogy mi tévő legyek, addig is sajnos be kell érnetek ezzel, hogy ilyen ritkán hallotok felőlem...

Ma egy Born Pretty Store körömlakk tesztet hoztam nektek, ugyanis megint kaptam egy kis csomagocskát.
Amikor kibontottam a buborékos borítékot nagyon meglepődtem, mivel a lakk, amit kivettem sokkal zöldesebb volt, mint amire számítottam. Végül túltettem magam az első sokkon és rövidesen ki is próbáltam.
Az üvege már képeken keresztül megfogott, nem is annyira a formája miatt, sokkal inkább a nyakán lévő kis pöttyös masni lopta be magát a szívembe.:)
A kupak szerintem kézreálló, az ecset lapított, könnyű vele dolgozni.
A második meglepetés akkor ért amikor felkentem az első réteget és szinte tökéletes volt a fedése. Nem mondom, hogy nem is volt szükség a második rétegre, de abszolút meg vagyok elégedve a fedésével.
Nem akarok csak csupa pozitív dolgot írni, úgyhogy most jön három negatív is, a lakk állaga kicsit sűrűbb az átlagosnál, ennek nem örülök túlzottan, biztos még szebben lehetne dolgozni fele, ha egy egész picit hígabb lenne, és lehet, hogy ennek tudható be az is, hogy egy kicsit csíkoz a lakk, valamint a száradási ideje is elég lassú... Persze, az utolsó két dolgot egy jól működő fedőlakkal ki lehet küszöbölni (én is ezt tettem), de azért ez elrontotta kicsit a kedvemet.
Ezektől a negatív dolgoktól eltekintve azonban teljesen meg vagyok vele elégedve, mert a tartóssága viszont tökéletes és tényleg nagyon szép élénk színekben lehet kapni. Ma amikor az orvosnál vártam hallottam amikor az egyik anyuka mutatta a tinédzser lányának, hogy "Nézd, milyen jó színe van a körmének!" úgyhogy azt hiszem a környezetemben lévőknek is megtetszett. :D
Ja, és még egy utolsó dolog, hogy ez a lakk se szereti a fényképezőgépet.:( Már mindenhol megpróbáltam lefényképezni, de sehol nem jön vissza az igazi színe, de ahogy a Born Pretty Store honlapon elnéztem a képeket másnak se nagyon sikerült még elkapni az eredeti színét...

Ha nektek is megtetszett ez a lakk, akkor INNEN megrendelhetitek és a BMB10 kód felhasználásával még egy 10%-os kupont is kaptok a vásárlásaitok során.:) Valamint érdemes még szétnézni a Nail Art szekcióban, mert sok szép dologra lehet ott bukkanni.:)
A terméket tesztelésre kaptam, de ez nem befolyásolta a róla alkotott véleményemet.

Nektek hogy tetszik ez a lakk?:)