2014. október 25., szombat

Born Pretty Store - Vizes körömmatrica teszt

Ezeket a körömmatricákat már azóta kiakartam próbálni mióta kibontottam a Born Pretty Store csomagomat, de valami oknál fogva mégis mindig odébb raktam őket amikor lakkozásra került a sor... Ma viszont arra jutottam, hogy a rettenetesen rövidre vágott körmeimet muszáj lesz feldobnom valamivel és tudtam, hogy ez lesz mára a legjobb választás.:)
Rögtön egy negatívummal kezdenék, amikor megláttam a matricát megdöbbentem, hogy milyen picike, nagyobbra számítottam... Hosszú gondolkodás után 6 egyenlő részre vágtam fel és úgy döntöttem, hogy mindkét kezemen két köröm inkább egyszínű lesz. (Bár lehet, hogy el lehetett volna úgy is osztani, hogy minden körömre jusson matrica, de nekem így sikerült...)
Alapnak Moyra feketét használtam, a kimaradt 2-2 körmömre pedig a Manhattan 55K lakkja került. Imádom ezt a lakkot, annyira szép visszafogott színe van, mostanában egyre többször nyúlok utána. A matricákban egyébként nem csalódtam, ugyanolyan jók mint az eddig próbált vizes matricáim.
Én a végeredményt egyszerűen imádom és szerintem tökéletes lenne ezzel a Martens bakanccsal! :3

Ha nektek is megtetszett ez a matrica akkor itt megrendelhetitek, valamint érdemes még szétnézni a Nail Art részlegen is, mert mindig mesés dolgokra lehet ott is bukkanni!:) Sőt, a BMB10 kód használatával még 10% kedvezményt is kaptok a vásárlásaitoknál.:)

Nektek hogy tetszik ez a manikűr? Szeretitek a vizes körömmatricákat?

És hallgassatok egy kis Hollywood Undeadet, mert imádom az új számukat és hamarosan koncert lesz, tiszta izgi!:3



2014. október 24., péntek

Born Pretty Store - nyomdalemez teszt

Megint egy hosszabb kihagyás után jelentkezem, bocsánat. Viszont ne gondoljátok, hogy megfeledkeztem rólatok, már jó ideje ezzel a nagyobb nyomdalemez teszttel készültem, remélem tetszeni fog nektek.:)
A lemezt ismételten a Born Pretty Store-tól kaptam tesztelésre és azt hiszem napról napra jobban megy ez a nyomdázás dolog. Persze még mindig van mit fejlődnöm, de mostanában már van, hogy nem kell lemosnom egy körmömet úgy 80-szor, hanem egész elégedett vagyok az elsővel is. :D
Tanultam a múltkori hibámból, ezelőtt a nyomdalemezről csak egy mintát mutattam meg nektek, ez nem is tudom, hogy jutott eszembe... Úgyhogy most 4 manikűrt hoztam nektek, hogy az összes mintát megnézhessétek körmön is.:) (Mostanában szinte mindig elfelejtek fényképezőgépet visszavinni magammal a koleszba, úgyhogy a képek többnyire a barátom telefonjával készültek, köszönöm a közreműködést! :* )

Az én kedvencem a legelső manikűr volt, csak sajnos amikor ez volt a körmömön akkor pont közvetlenül gél lakk leszedése után voltam és nagyon rövidre voltak vágva a körmeim... Hosszú körmön biztos sokkal szebben mutatna ez a minta, így sajnos elég kevés látszik belőle, de nekem a színkombináció és a gyűrűsujjon lévő alak is nagyon belopta magát a szívembe.:)

Ezután egész más színekhez nyúltam. Szerintem azt már sokan tudjátok, hogy imádom a kék lakkokat, úgyhogy következőnek egy sötétkék alapot használtam és arra világosabb kékkel nyomdáztam.

Az egyik osztálytársam, Réka is megkért, hogy nyomdázzak valamit a körmére, nagyon megtetszettek neki a minták. Természetesen teljesítettem a kérését, ő is kék színeket választott és azt a mintát, amit már az első manikűrnél is láthattatok. (Sajnos itt a képek elég rosszul sikerültek, mert az iskolában készültek, de a lényeget azért talán látjátok...)

A negyedik manikűrnél megint a rózsaszínes árnyalatokhoz tértem vissza. Őszintén szólva ez a minta lopta be magát legkevésbé a szívembe, annyira nem tetszett, hogy az összes körmömön kicsit kilógott a minta, de lehet, hogy csak én voltam béna...

Az utolsó manikűrnél pedig egyszerre 5 különböző mintát nyomdáztam a körmömre. Igazából már amikor kiválasztottam a lemezt akkor megnéztem mások képeit róla és láttam olyant, hogy valaki kifestette a mintákat színesre, úgyhogy gondoltam ezt én is kipróbálom, hogy ne legyen olyan unalmas.:)

Ha ti is megszeretnétek rendelni ezt a lemezt, akkor itt megtehetitek, valamint érdemes még szétnéznetek a Nail Art részlegen is, mert rengeteg klassz dologra lehet ott bukkanni, sőt a BMB10 kód felhasználásával még 10% kedvezményt is kaptok a vásárlásaitoknál.:)

Remélem nem bánjátok, hogy ez most a szokásosnál egy kicsit hosszabb bejegyzés lett, talán ezzel kicsit kompenzálom az eddigi hosszú szünetet. :)
Nektek hogy tetszik ez a lemez? Melyik minta a kedvencetek?:)